Bedst sælgende japanske plastre nu på lager igen




En af vores bedste redaktører var fantastisk. Indtil han ikke længere var det. Dennis, omdøbt for at skåne hans privatliv, er en god kollega og ven til os alle - han ser godt ud, succesfuld i hans karriere og i et sundt og langvarigt forhold. En som du ville sige har det hele.

Han gennemførte hans Masteruddannelse ved Georgetown Universitet inden for litteratur, og blev hurtigt forfremmet fra skribent til redaktør. Dennis var en inspiration. Udover at han led af et slemt problem.

På et tidspunkt begyndte Dennis at distancere hamselv fra kontoret og vores hold. Han led af en slem omgang stress og angst, og det viste sig med flere tegn - han begyndte at få grå hår, fik acne udbrud, og fik slemme rygsmerter. Han var successfuld, men bivirkningerne fra lange arbejdsdage så ud til at indhente ham.

Dennis er en af mine gode venner, så vi holdt kontakten. Han vidste problemet var hans livsstil. Han skiftede karriere til en mere afslappet stilling i et lokalt forlag, han begyndte at dyrke yoga og spise sundt. Men hans problemer stoppede ikke.


Dennis brugte to måneder på at komme tilbage til hans gamle selv, men tingene ændrede sig ikke - de grå hår, hans acne udbrud og rygsmerter var stadig der.

Men han havde altid haft en interesse i tradtionel medicin. Så han besluttede sig for at udforske mulighederne ved at tage til Japan og snakke med forskellige læger.

Nogle læger prøvede forskellige tests på ham, scanninger og vævsprøver, men ingen kunne finde frem til hvorfor Dennis havde problemer med symptomerne.

Intet virkede. Indtil en morgen, hvor han snakkede med en bondemand på et lokalt marked, om problemerne med hans helbred.

Du bliver nødt til at gå til den skjulte Ryokan (et spirituelt tempel) hvor mange Japanske berømtheder går for at kurere deres problemer, sagde bonden.

Og det gjorde Dennis så - han tog til det skjulte tempel og blev der en hel uge.

I løbet af ugen lærte Dennis fra lokale munke - og som betaling rengjorde han de offentlige haller og værelser sammen med munkene. Han samlede naturlige frugter og fortsatte sin yoga, og han begyndte at føle sig mere rask.

Omkring den femte dag i hans ophold fik Dennis slemme rygsmerter. En af munkene så dette, og studerede Dennis' grå hår, hans acne udbrud, og hans kropssprog.

Munken fortalte Dennis, at hans krop havde tegn på at have haft alt for mange toksiner i blodet. Det så ud som, sagde munken, at Dennis havde levet et stressfyldt liv, og at han havde glemt at tage hånd om sin krop i lang tid. Der var et naturligt middel som munken anbefalede Dennis at prøve.

Fødderne er fulde af de mest følsomme nerver og huser også kroppens energicentre. Alle kroppens systemer rejser gennem fødderne. Men hvornår tog du sidst godt hånd om dem?

Spørgsmålet kom bag på Dennis. Han vidste at munken havde en god pointe. Selvom Dennis prøvede at spise rigtigt, gik til yoga og løb lange ture, havde han aldrig overvejet at passe bedre på sine fødder, en af de vigtigste kropsdele der hjælper med at sikre en sund cirkulation af blodet gennem hele kroppen."

Munken gav Dennis nogle specielle fodplastre, som han sagde var lavet af forskellige naturlige urter - en flere hundrede år gammel metode som Japanerne brugte til at stabilisere blodcirkulationen i fødderne, og som hjalp med at reducere antallet af toksiner der havde samlet sig i kroppen. Som munken forklarede, var fødderne det sted hvor den første chakra befandt sig, forbindelsen til Jorden, og hvis ikke man tog godt hånd om den, kunne man miste forbindelsen.

Plastrene havde en behagelig duft af lavendel, og skulle klistres på fødderne om natten. Så den følgende aften tog Dennis plastrene på hans fødder, som forklaret af munken. Han følte en behagelig varme, som hjalp ham med at falde i søvn hurtigere.

Den følgende morgen vågnede Dennis og tog plastrene af, de var blevet farvet sorte. Helt sorte. Det virkede underligt da Dennis havde vasket hans fødder inden han tog plastrene på, så der var ikke nogen god forklaring til hvorfor de skulle være blevet farvet. Dennis gik tilbage til munken, og spurgte ham hvorfor det kunne ske.

"Ifølge den oldgamle Japanske medicinske viden, har vores krop over 360 akupunktur punkter. Mere end 60 af disse punkter er at finde i fodsålerne. Vores fødder reflekterer de indre organers zoner." begyndte munken at forklare.

Han fortsatte, "disse plastre stimulerer de 60 akupunktur punkter på dine fødder, og hjælper med at fjerne skadelige toksiner fra din krop. Urte tinkturen udtrækker disse stoffer fra fødderne på en sikker måde. Det er disse toksiner fra din krop der har farvet plastrene sorte."

Dennis kunne knap tro på munken - og med god grund. Han havde aldrig før i hans liv hørt om noget lignende. Men han besluttede sig for at fortsætte med plastrene, og tog dem på fødderne den næste uge. Hver nat inden han lagde sig til at sove puttede han friske hvide plastre på fødderne, og hver morgen vågnede han med sorte plastre.

Han lagde dog mærke til at hver morgen så plastrene mindre og mindre sorte ud. Efter den sjette dag lagde han mærke til at hans ansigt så lysere ud, og fik et sundere udseende. Det lod også til at den grå hårvækst havde stoppet. Udover det føltes det lettere for ham at komme ud af sengen - hans rygsmerter føltes ikke slemme mere.

Dennis havde fundet en århundrede gammel løsning som endelig løste hans problemer.


Efter en uges brug af plastrene, begyndte Dennis næsten at græde. Hans rygsmerter og acne udbrud var forsvundet så meget, at han næsten glemte de havde været der til at starte med. Han besluttede sig for at købe flere plastre så han kunne tage dem med hjem, men han blev fortalt, at det var et lokalt helse middel, og de ikke ville sælge deres hemmelighed til resten af verden. Men Dennis vidste nu hvordan han kunne komme hans problemer til livs, og han besluttede sig for at genskabe plastrene, og sågar forbedre dem!

Dennis blev introduceret til en Japansk bonde der stammede fra en familie med mange generationer af læger.

Efter han forlod templet, tog Dennis tilbage til den samme landsby hvor han havde mødt bondemanden på det lokale marked, og fortalte manden om hans historie, og hvordan at plastrene havde hjulpet Dennis med hans problemer. Bonden nikkede med hovedet, og fortalte ham at en af hans bekendte havde haft success med at genskabe plastrene.

Dette førte til en introduktion mellem Dennis og Kai Akira, en livslang ven til bonden.

Kai Akira var en aldrende Japansk læge. Han havde visdom der var nedarvet gennem generationerne, fyldt med omsorg og kærlighed. Han vidste, at for at kroppen kunne blive helbredt, skulle sindet og sjælen også kureres.

Kai brugte hans tid på nøjsomt at plukke urter i skoven, for senere at blande dem som hans bedstefar og far gjorde før ham. Da Dennis og den lokale bondemand kom for at besøge Kai Akira, lagde Dennis mærke til den fredsommelige atmosfære der omringede huset og den lille sø med koi fisk som Kai holdt. Her forklarede Kai Akira idéen om 'healing'.

Han forklarede at 'healing' er en process, en meditering. Urterne bliver mikset sammen til deres pulverform, og pulveret bliver indsat i plastrene, en process som Kai's egne børn stod for. Kai kaldte hans plastre for Nuubu. En simpel og naturlig løsning til at reducere stress og farlige stoffer som kommer fra et moderne stressfyldt liv.

Dennis fik lov til at prøve Nuubu plastret, og han opdagede at det virkede endnu bedre end dem han havde prøvet i templet. Sammen med Kai's børn arbejde Dennis på at skabe flere dusin forskellige prototyper, og de testede alle udgaverne. De uddelte plastre til unge og ældre voksne der led af stress og angst, og dem som havde andre synlige symptomer på et stressfyldt liv.

Hvad der var utroligt, var at det ikke kun hjalp på folk med rygsmerter, men også raske mennesker uden nogen symptomer rapporterede at de følte et nyt skud af energi og vitalitet.

Endelig havde Dennis fundet et produkt som virkede, og han besluttede sig for at bringe den gamle traditionelle Japanske urtetinktur til USA, hvor han fik Kai Akira til at supplere ham med de indledende urter og ingredienser. Dennis døbte plastrene 'Nuubu' for at give respekt til den Japanske læge.

Nuubu blev hurtigt populært og solgte som varmt brød!


Dennis gav flere hundrede prøver af Nuubu til enhver som han kendte. Og udelukkende med den gamle mund-til-mund reklamering, kom folk fra nær og fjern forbi Dennis, for at købe flere og flere plastre, da de syge mennesker fik det bedre, og de raske mennesker elskede den nye energi de følte.

Nuubu er nu tilgængelig for enhver! Dennis startede en virksomhed for at sælge det originale, effektive og forbedrede NUUBU TIL ALLE! Han besluttede sig for at markedsføre dem direkte til offentligheden til en fornuftig pris. Dette var så han kunne sikre kvaliteten var i top. Det kræver præcision at skabe plastrene. Urterne plukkes og tørres i fjerne hjørner af Japan. Processen fpr pakning kræver også præcision, for at genskabe præcis den metode som Kai Akira benyttede sig af. Dennis vidste at der kunne komme kopier af plastrene, men at ingen anden virksomhed ville have den hemmelige opskrift som han havde. Det første parti af NUUBU EKSPLODEREDE. Både nye og returnerende kunder blev ved med at bestille. Der gik ikke lang tid før at de lokale urte samlere ikke længere kunne følge med!

Nuubu virker øjeblikkeligt. Det er tid til at slippe af med din stress og angst!

Find ud af hvordan de virker, og få Nuubu til dig selv!

Nuubu hjælper din krop med at fjerne skadelige stoffer ved at bruge styrken bag refleksologi, som er en del af akupunkturpunkterne på dine fødder. Disse fodplastre byder på en bekvem og sund måde at fjerne toksiner fra kroppen, og hjælper dig med at leve et bedre og gladere liv. Detox plastrene indeholder også træeddike og negative ioner, som er gode for din krop.

Og for at det ikke er nok, så hjælper fodplastrene også på blodcirkulationen. Symptomer på dårlig blodcirkulation inkluderer kolde hænder og fødder, muskelkramper, træthed og tunge eller ømme ben. Hvis du føler nogle af disse symptomer menes Nuubu at kunne hjælpe.

Når blodet cirkulerer gennem fødderne vil plastret bruge disse punkter for at udtrække toksinerne. Som de skadelige stoffer cirkulerer i blodet ender de nemlig i kroppens nedre dele, såsom fødderne. Tyngdekraften er en af årsagerne til at der netop i fødderne samler sig disse tungmetaller. Så derfor skal Nuubu puttes på fødderne for at fjerne de skadelige stoffer fra din krop.*

Hvad du kan forvente


Når du vågner kan du måske se at plastrene er gule, brune eller sorte. Dette siges at være effekten på reaktionen mellem plastrene og de skadelige stoffer over nattens søvn. De første par nætter som du bruger Nuubu, kan du regne med at se mørke plastre. Jo mere du bruger dem, jo lysere skulle de blive - dette indikerer at din krop har færre og færre skadelige stoffer.

1. Normal medicin behandler symptomer, Nuubu går til roden af problemerne - nemlig toksinerne - og tackler dem.

Nuubu er udviklet på baggrund af en århundredvis gammel Asiatisk medicinsk visdom. De tackler det ægte, skjulte problem bag mange af symptomerne din krop kan være udsat for, ved at udtrække de skadelige stoffer - hovedårsagen bag mange smerter og problemer.

2. Nuubu er naturlig og naturvenlig

Nuubu er lavet fra urter fundet i de Japanske skove! Produktet er 100% naturligt. Urterne kommer fra Asiatiske rødder, og er gennem tiden blevet afprøvet og fundet til at virke af de lokale healing-mænd gennem århundrederne. Ingen forurening bliver skabt i forbindelse med skabelsen af Nuubu plastrene - de er miljøvenlige.

3. Hjælper med at fjerne stress

En af de bedste fordele ved Nuubu er stress lettelse. Plastrene sidder behageligt på fodsålerne om natten, hvor de angiveligt fjerner stresset i kroppen der har samlet sig gennem dagens arbejde.

4. Reducerer angst

Nuubu lover også at drive din angst væk mens du sover. Efter et par dages brug bør du føle dig mere tilpas og klar i hovedet når du vågner op.

5. Bedre søvn

Uanset om du har besvær med at sove eller ej, så kan Nuubu hjælpe dig med at forbedre din søvn. Komforten som Nuubu giver dig og dine fodsåler bør gøre din nat mere rolig, og gøre at du får en højere kvalitet af søvn så du vågner op veludhvilet og klar til dagens aktiviteter.

6. Anti-Aldring effekt

Nuubu hjælper mod aldringen - og forbedrer din hud såvel som indre organer! Ved at rense kroppen for toksiner hjælper det med at rengøre porerne, så du kan forvente at se en reducering af acne udbrud og andre hud relaterede problemer. Regn med at din hud ser ung og frisk ud efter brug af Nuubu !

Hvordan bruger du Nuubu?


Opbevar dem ved natbordet, så du ikke skal gå på fødderne efter at have taget dem på. Fjern indpakningen og placer plastret på det centrale område på fodens sål, og fastgør dem med snoren over plastret for at sikre det bliver siddende hele natten. Det var alt! Du kan nu falde i søvn og bevare Nuubu på natten over - fjern dem først når du vågner. Når du tager dem af bagefter, bør du kunne se resultaterne på plastrets farve. Hvert plaster er til brug én enkelt gang, så tag et nyt på hver nat.

Stadig ikke overbevist?


Nuubu vil give hjælpe med at reducere stress. Du vil få mere energi, føle dig sundere og overordnet set blive gladere. Alle vil undre sig over hvad din hemmelighed er!

I en kort periode kan Nuubu Fod Detox Plastre fås med 70% Rabat.

De vil føles så fantastiske, at du vil undre dig over hvorfor du ikke fik dem før!


Ved at fjerne toksiner fra din krop kan du:

reducere rygsmerter;

forbedre søvnkvaliteten;

nedsætte stress og angst;

rense porer og bekæmpe acne;

vitalisere din krop med ny energi.

Få 70% Rabat på Nuubu i dag! De ægte Nuubu fås kun på den officielle hjemmeside ➢

Millioner af mennesker verden over lover, at detox fodplastrene gør underværker!

Kommentarer

LCard

Jeg skriver sjældent bedømmelser, medmindre det er et produkt jeg virkelig er imponeret af. Hver morgen vågnede jeg med stive muskler i min nakke og skuldre, og jeg havde hovedpine. Men efter et par dages brug af Nuubu havde jeg nærmest ingen stivhed tilbage, og det hjalp på hovedpinen, og gjorde at jeg ikke var så vrissen når jeg vågnede. Jeg var skeptisk før jeg købte produktet, men jeg var også nysgerrig og forsøgte dem derfor. Jeg er glad for jeg prøvede dem. Jeg tror nu på dette produkt på grund af forskellen jeg kan mærke.

Nicole Herbig

Jeg har nok købt dette produkt 4 gange allerede. Næsten alle i min familie har prøvet det. Vi har alle haft gode resultater og fået det bedre efter have brugt dem. Anbefales til enhver.

Frank Miller

Jeg købte disse til min kone, og hun elsker dem virkelig! De fungerer bare. De er ulækre når du tager dem af, men hun får det bedre med hver brug. Jeg vil fortsætte med at købe dem til hende. :D

db400

Jeg har brugt nogle detox plastre førhen, men kunne ikke rigtigt lide dem. Jeg følte ikke nogen forskel og de var ubehagelige. Jeg undersøgte sagen og fandt ud af, at det alt sammen afhænger af ingredienserne. Dette var årsagen til jeg købte Nuubu. I forhold til antallet man får for prisen er det fantastisk. Min massage terapeut fortalte mig at jeg havde vildt mange skadelige stoffer i min krop. Det var ham som anbefalede mig at prøve dem. Det gjorde jeg så, når jeg kun bruger en mærker jeg ikke nogen forskel, men ved at bruge to eller tre, kan jeg VIRKELIG føle en forskel og når det virker er det en super fornemmelse!

D.J.

Hjælper med oppustethed, og min hud føles smuk. Jeg bruger dem hver nat. Min hud ser virkelig bedre ud end den har gjort i flere år. Glad for at jeg fandt dem her.

_carlanaise_

Jeg kan ærlig talt kun sige at de virker. Jeg brugte dem dagligt til de ikke længere blev sorte. De virker. Når du bruger dem, så vær sikker på at vaske dine fodder og tør dem bagefter, så kan du putte dem på. Jeg anbefaler at bruge produktet inden du gå i seng.

hazzasis_281

Jeg blev fortalt jeg nok skulle have en ny hofte. Så jeg tænkte at jeg ville tage chancen. Jeg brugte de her Nuubu plastre hver nat, og når jeg fjernede dem om morgenen var de kulsorte. Efter en uges brug er de næsten ikke sorte mere og mine smerter er nærmest ikke eksisterende.

Rabat: 70% Fratrukket. Gå ikke glip af det!!!
DETTE ER EN REKLAME OG IKKE EN FAKTISK NYHEDSARTIKEL, BLOG ELLER FORBRUGERBESKYTTELSES OPDATERING
MARKEDSFØRINGS OFFENTLIGGØRELSE: Denne webside er en markedsplads. Derfor skal du vide, at ejeren har en økonomisk forbindelse til produkter og tjenester vist på siden. Ejeren modtager betaling, når et kvalificeret føre henvises, og dette er omfanget af det.
MARKEDSFØRINGS OFFENTLIGGØRELSE: Denne hjemmeside og produkterne & services vist på siden er markedsførings- markedspladser. Denne hjemmeside er en markedsføringsudgivelse og ikke en nyhedsudgivelse. Ethvert fotografi af personer brugt på denne side er af modeller. Ejeren af denne side og af produkterne og tjenesterne vist på denne side er kun en service, hvor forbrugere kan observere og sammenligne.
Tjek tilgængelighed

*De individuelle resultater kan variere